Kalfsvink

Kalfsvink

  • Art. Nr.: 2177
  • 2500 /kg
  • € 25,00 / kg
± 150 gr

Blinde vink van 100 % zuiver kalfsvlees.

Blinde vink
Bereidingstip:
Kort aanbakken.
Daarna met het deksel op de kookpot laten garen met een CRU-bier of fond in de pot.
Lekker met groenten en aardappelbereidingen.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)

Per 100gr/ml

  • Energie 781 kJ
    (229 kcal)
  • Totaal vetten 14.7 g
  • Verzadigde vetten 0.8 g
  • Totaal koolhydraten 0.8 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 17.9 g
  • Zout 0.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

eieren

Bereidingswijze

Verhitten tot in de kern voor consumptie.

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)

  • Energie 781 kJ
    (229 kcal)
  • Totaal vetten 14.7 g
  • Verzadigde vetten 0.8 g
  • Totaal koolhydraten 0.8 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 17.9 g
  • Zout 0.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

eieren
Bereidingswijze

Verhitten tot in de kern voor consumptie.

Bewaren bij:

4°C