Kalfsvink
Bereidingswijze

Aanbakken, daarna stoven met een bier ( bv. CRU Rood )

Bewaren bij:

4°C

Kalfsvink

  • Art. Nr.: 2177
  • € 21,50 /kg
± 150 gr

Blinde vink van 100 % zuiver kalfsvlees.

Ingrediënten

Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, heelei, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)

Allergenen

eieren

Voedingswaarden per 100gr/ml

  • Energie 742 kJ
    (220 kcal)
  • Totaal vetten 12.6 g
  • Verzadigde vetten 0.8 g
  • Totaal koolhydraten 0.1 g
  • Suikers 0.1 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 15.7 g
  • Zout 1.1 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Bereidingswijze

Aanbakken, daarna stoven met een bier ( bv. CRU Rood )

Bewaren bij:

4°C