Filet de sax

Filet de sax

  • Art. Nr.: 6509
  • 3480 /kg

Gemaakt van mooie varkensruggen, droog gezouten en vervolgens gerijpt.
Als laatste stap werd de charcuterie gerookt met beukenhout.
Ideaal als aperitiefhapje of als beleg.

Ingrediënten: varkensrug, zout, dextrose, suiker, glucosestroop, specerijenextract, aroma, antioxidant (E301), voedingszuur ( E326, E331), bewaarmiddel (E262, E250, E252).

 

Per 100gr/ml

  • Energie 660 kJ
    (157 kcal)
  • Totaal vetten 6.3 g
  • Verzadigde vetten 2.5 g
  • Totaal koolhydraten 1.6 g
  • Suikers 1.6 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.5 g
  • Zout 4.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: varkensrug, zout, dextrose, suiker, glucosestroop, specerijenextract, aroma, antioxidant (E301), voedingszuur ( E326, E331), bewaarmiddel (E262, E250, E252).

 

  • Energie 660 kJ
    (157 kcal)
  • Totaal vetten 6.3 g
  • Verzadigde vetten 2.5 g
  • Totaal koolhydraten 1.6 g
  • Suikers 1.6 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.5 g
  • Zout 4.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Bewaren bij:

7°C