Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
bladgroente. Boerenkool is vooral zeer gekend in Nederland en Walonië.
Daar maakt men er stoofpot mee.
De fijngehakte bladeren worden gekookt of gestoofd.
Vrij intens van smaak.
Lekker gestoofd, in puree of in de oven laten grillen met wat sesamzaad en olie.
Ook geschikt als powerboost in sappen.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.