Brebis En Cire

Brebis En Cire

  • Art. Nr.: 6737
  • 5380 /kg

Gemaakt door kaasmakerij Combé uit de Midi-Pyreneeën, Frankrijk.

Blauwe kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. Min.21 dagen gerijpt.
Hij heeft een volle, kruidige en smeuïge smaak.
Familie van de Roquefort.
Op het einde van het rijpingsproces wordt een fijn laagje was aangebracht waardoor de rijping stopt en de textuur smeuïger wordt dan de Roquefort.

  • Herkomst Occitanie (FR)
  • Melkbehandeling Pasteurisatie
  • Soort Kaas
  • Type kaas Vette kaas

Ingrediënten: gepasteuriseerde schapenmelk, zout, fermenten, penicillium roqueforti, stremsel

Per 100gr/ml

  • Energie 1378 kJ
    (332 kcal)
  • Totaal vetten 8.0 g
  • Verzadigde vetten 20.0 g
  • Totaal koolhydraten 1.5 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 19.0 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: gepasteuriseerde schapenmelk, zout, fermenten, penicillium roqueforti, stremsel

  • Energie 1378 kJ
    (332 kcal)
  • Totaal vetten 8.0 g
  • Verzadigde vetten 20.0 g
  • Totaal koolhydraten 1.5 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 19.0 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C