Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Gemaakt door kaasmakerij Colston Basset Dairy, Nottingham, UK.
Blauwe kaas van gepasteuriseerde koemelk.
Min.6 tot 8 weken gerijpt. Familie van de Stilton.
Pittige smaak met een vleugje karamel, zachter dan de Stilton meer even romig.
Hij krijgt zijn oranje kleur door toevoeging van de natuurlijke kleurstof Annato.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, penicilium roqueforti, stremsel, fermenten, kleurstof: annatto norbixine E160b (ii)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, penicilium roqueforti, stremsel, fermenten, kleurstof: annatto norbixine E160b (ii)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C