Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Met veel traditie, vakmanschap en passie gemaakt door kaasmakerij Güntensperger uit St-Gallen, Zwitserland.
De melk voor deze rauwmelkse, harde kaas is afkomstig van Brown Swiss koeien.
De kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk in combinatie met traditioneel kalfmaagstremsel.
De kaas rijpt 9 maand voordat hij op onze markt toekomt.
Ingrediënten: gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, fermenten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, fermenten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C