Güntensberg 9 maanden

Güntensberg 9 maanden

  • Art. Nr.: 8319
  • 4700 /kg

Met veel traditie, vakmanschap en passie gemaakt door kaasmakerij Güntensperger uit St-Gallen, Zwitserland.

De melk voor deze rauwmelkse, harde kaas is afkomstig van Brown Swiss koeien.
De kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk in combinatie met traditioneel kalfmaagstremsel.
De kaas rijpt 9 maand voordat hij op onze markt toekomt.

  • Herkomst Zwiterland

Ingrediënten: gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, fermenten

Per 100gr/ml

  • Energie 1905 kJ
    (455 kcal)
  • Totaal vetten 38.8 g
  • Verzadigde vetten 27.2 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 26.0 g
  • Zout 1.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: gethermiseerde koemelk, zout, stremsel, fermenten

  • Energie 1905 kJ
    (455 kcal)
  • Totaal vetten 38.8 g
  • Verzadigde vetten 27.2 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 26.0 g
  • Zout 1.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C