L'Etivaz ete AOP

L'Etivaz ete AOP

  • Art. Nr.: 1455
  • 4750 /kg

Traditionele Zwitserse harde kaas.
Gemaakt tussen mei en oktober van rauwe alpenmelk.

De kaas wordt gemaakt in chalets d’Alpage boven de 1500m tussen mei en oktober.
De melk wordt gemaakt in koperen ketels met een houtvuur wat de kaas een licht gerookte smaak geeft, een aromatische toets van noten en een fruitige nasmaak.

  • Herkomst Vaud, Zwisterland
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Halfvet

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten

Per 100gr/ml

  • Energie 1710 kJ
    (412 kcal)
  • Totaal vetten 34.0 g
  • Verzadigde vetten 20.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.9 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 35.5 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten

  • Energie 1710 kJ
    (412 kcal)
  • Totaal vetten 34.0 g
  • Verzadigde vetten 20.6 g
  • Totaal koolhydraten 0.9 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 35.5 g
  • Zout 1.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C