Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Traditionele Zwitserse harde kaas.
Gemaakt tussen mei en oktober van rauwe alpenmelk.
De kaas wordt gemaakt in chalets d’Alpage boven de 1500m tussen mei en oktober.
De melk wordt gemaakt in koperen ketels met een houtvuur wat de kaas een licht gerookte smaak geeft, een aromatische toets van noten en een fruitige nasmaak.
Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, stremsel, zout, fermenten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C