Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt van rauwe koemelk op boerderij De Groote Voort in de Gelderse vallei (NL)
Enkel de melk van eigen Jersey-koeien wordt gebruikt.
Deze biologische kaas met natuurkorst wordt slechts kort gepekeld, waardoor het zoutgehalte laag is. De kaas wordt gewassen met geklaarde boter wat voor een heerlijke romige smaak zorgt.
Gedurende 13 maand gerijpt.
De kaas heeft een intense smaak, heerlijk romig, gecombineerd met eiwitkristallen.
De koeien worden gras gevoerd, met beperkte aanvulling van onbewerkte producten als haver en rogge.
Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel (dierlijk), zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel (dierlijk), zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C