Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: demi-glacesaus (runderfond (water, runderbotten, uien,
lavas), tomatenpuree (dubbel geconcentreerd), gekarameliseerde suiker, zout), porto, rode ui, selder, wortel, bruine roux (tarwebloem, palmvet, ammoniakkaramel), rodewijnazijn (rodewijnazijn 6%, bewaarmiddel E228), zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), tijm, witte peper, laurier
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
gluten (tarwe)
selderij
Verwarm saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: demi-glacesaus (runderfond (water, runderbotten, uien,
lavas), tomatenpuree (dubbel geconcentreerd), gekarameliseerde suiker, zout), porto, rode ui, selder, wortel, bruine roux (tarwebloem, palmvet, ammoniakkaramel), rodewijnazijn (rodewijnazijn 6%, bewaarmiddel E228), zout (zout, jodium, antiklonterrmiddel: E504-E535), tijm, witte peper, laurier
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper.
Bewaren bij:4°C