Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: bolognaisesaus (tomaten, gemengd gehakt (30% rund, 70% varken, ei, gehaktkruiden), ajuin, selder, wortel, look, zonnebloemolie, tijm, peper, zout, laurier), kaassaus (volle melk, cheddar, grana padano, gruyère reserve, blanke roux (tarwe gluten), peper), lasagna (tarwebloem, ei)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren
Microgolf: prik gaatjes in folie. 2 à 3 min. 700-750 W.
Oven: overscheppen in schaal 10min. 200°C.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: bolognaisesaus (tomaten, gemengd gehakt (30% rund, 70% varken, ei, gehaktkruiden), ajuin, selder, wortel, look, zonnebloemolie, tijm, peper, zout, laurier), kaassaus (volle melk, cheddar, grana padano, gruyère reserve, blanke roux (tarwe gluten), peper), lasagna (tarwebloem, ei)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Microgolf: prik gaatjes in folie. 2 à 3 min. 700-750 W.
Oven: overscheppen in schaal 10min. 200°C.
Bewaren bij:7°C