Lasagne bolognaise
Lasagne bolognaise

Lasagne bolognaise

  • Art. Nr.: 556124
  • 1380 /stuk
  • € 27,60 / kg
500 gr

Italiaanse pasta met CRU-varkensgehakt, tomaten en 3 kazensaus gemaakt van Grana Padano, Gruyére Réserve en Cheddar.

Reken 1 stuk per persoon.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: tomaten, volle MELK, gehakt (varken- en rundvlees, EI, zout, specerijen, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202), KAAS (MELK, zout, stremsel, zuursel, starterscultuur, conserveermiddel: E1105 (EI) ), TARWEgriesmeel, ui, wortel, SELDER, EI, TARWEbloem, tomatenpuree, plantaardig vet (palm) en -olie (zonnebloem), zout, kruiden en specerijen, look







 

Per 100gr/ml

  • Energie 611 kJ
    (146 kcal)
  • Totaal vetten 4.5 g
  • Verzadigde vetten 2.4 g
  • Totaal koolhydraten 20.0 g
  • Suikers 3.8 g
  • Vezels 0.3 g
  • Eiwitten 6.0 g
  • Zout 0.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren

Bereidingswijze

Microgolf: prik gaatjes in folie. 2 à 3 min. 700-750 W.

Oven: overscheppen in schaal 10min. 200°C.

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: tomaten, volle MELK, gehakt (varken- en rundvlees, EI, zout, specerijen, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202), KAAS (MELK, zout, stremsel, zuursel, starterscultuur, conserveermiddel: E1105 (EI) ), TARWEgriesmeel, ui, wortel, SELDER, EI, TARWEbloem, tomatenpuree, plantaardig vet (palm) en -olie (zonnebloem), zout, kruiden en specerijen, look







 

  • Energie 611 kJ
    (146 kcal)
  • Totaal vetten 4.5 g
  • Verzadigde vetten 2.4 g
  • Totaal koolhydraten 20.0 g
  • Suikers 3.8 g
  • Vezels 0.3 g
  • Eiwitten 6.0 g
  • Zout 0.5 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren
Bereidingswijze

Microgolf: prik gaatjes in folie. 2 à 3 min. 700-750 W.

Oven: overscheppen in schaal 10min. 200°C.

Bewaren bij:

7°C