Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: room, paddenstoelen mix, 20% penne (durum tarwe), kaas (grana padano), 10% pancetta Arrotolata D'Oggiono (varkensspek, zout, dextrose, aromas, specerijen), olijfolie, sjalot, peper zwart
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
lactose
eieren
Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 2 à 3 min. 700-750 W.
Oven: overscheppen in schaal 10m. 200°C. Four : transvaser dans un plat 10m à 200°C
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: room, paddenstoelen mix, 20% penne (durum tarwe), kaas (grana padano), 10% pancetta Arrotolata D'Oggiono (varkensspek, zout, dextrose, aromas, specerijen), olijfolie, sjalot, peper zwart
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Microgolf/-ondes: prik gaatjes in folie/percez des trous dans le film. 2 à 3 min. 700-750 W.
Oven: overscheppen in schaal 10m. 200°C. Four : transvaser dans un plat 10m à 200°C
Bewaren bij:7°C