Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: rundsvlees (71%), tafelbier (water, gerstemout, maïs, gist, hop , zoetstoffen (sacharine, acesulfaam-K, aspartaam), ui, bruine roux (tarwebloem, palmvet, kleurstof: E150c), mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, kruiden), zout, perenstroop, peper, laurier
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
mosterd
gluten (tarwe)
gluten (gerst)
Microgolf: prik gaatjes in folie. 3 à 4 min. 700-750 W.
Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: rundsvlees (71%), tafelbier (water, gerstemout, maïs, gist, hop , zoetstoffen (sacharine, acesulfaam-K, aspartaam), ui, bruine roux (tarwebloem, palmvet, kleurstof: E150c), mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, kruiden), zout, perenstroop, peper, laurier
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Microgolf: prik gaatjes in folie. 3 à 4 min. 700-750 W.
Fornuis: warm roerend op in steelpan op laag vuur.
Bewaren bij:7°C