Gekarameliseerde gerookte zalm

Gekarameliseerde gerookte zalm

  • Art. Nr.: 3880
  • 7300 /kg
± 40 gr

Salmo salar

De gerookte zalm wordt overstrooid met suiker en wordt dan gebrand.
Hierdoor krijgt de zalm een zoete toets.

Serveertip: Meng enkele eetlepels opgeklopte room of zure room met zout, peper en citroensap.
Werk af met kaviaar en verse dille.
Ideaal als voorgerecht met een stukje foglie al rosmarino.
Reken 50 g per persoon.

  • Herkomst Schotland
  • Vangstgebied FAO27 7A
  • Vangstmethode Aquacultuur

Ingrediënten: zalm, zout, suiker; peterselie, zeste van citroen

Per 100gr/ml

  • Energie 752 kJ
    (180 kcal)
  • Totaal vetten 11.0 g
  • Verzadigde vetten 1.9 g
  • Totaal koolhydraten 0.4 g
  • Suikers 1.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 20.0 g
  • Zout 2.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: zalm, zout, suiker; peterselie, zeste van citroen

  • Energie 752 kJ
    (180 kcal)
  • Totaal vetten 11.0 g
  • Verzadigde vetten 1.9 g
  • Totaal koolhydraten 0.4 g
  • Suikers 1.0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 20.0 g
  • Zout 2.0 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis
Bewaren bij:

4°C