Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Gemaakt door de familie Cravero in een klein bakkerijtje op het dorpsplein in het centrum van Barolo (Piëmonte)
Klassieke Italiaanse broodstengels.
Serveer als brood op tafel, bij de apero of een kaasbuffet.
Tip: Draai een sneetje rauwe ham, gerookte zalm of carpaccio rond een grissini.
Heerlijk als hapje.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: TARWEmeel (GLUTEN), water, extra virgin olijfolie, gist, zout,
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
kamer°C
Ingrediënten: TARWEmeel (GLUTEN), water, extra virgin olijfolie, gist, zout,
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamer°C