Pannenkoeken

Recept: pannenkoeken.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 gram zelfrijzende bloem
  • 3 eitjes van Heidi’s hoeve-eieren
  • 5 dl melk van Baliehof
  • 1/2 vanillestokje
  • Hoeveboter van Sioen

Aan de slag:

  1. Meng de bloem met het uitgeschraapte vanillestokje. Maak in het midden een kuiltje, breek daarin de eieren en roer alles door elkaar. Voeg een snuifje zout toe.
     
  2. Voeg er geleidelijk de melk aan toe. Roer tot een gladde massa. Vind je het beslag nog wat te dik? Voeg eventueel nog wat extra melk toe.
     
  3. Bak de pannenkoeken in hoeveboter van Sioen in een grote bakpan.
     
  4. Werk af met toppings! Serveer met chocopasta van Jisk, confituur van Pipaillon, honing van Mieli Thun , onze crispy CRUgranola, …

Ingrediënten

Toppings

Confituur

Honing

Roomijs