3 x tartaar met verse ingrediënten van bij CRU.

1. Klassieke rundtartaar

Ingrediënten per persoon:

  • 120 g Américain natuur
  • Ladopetra olijfolie
  • Ui, fijngehakt
  • Micro-groentjes
  • Peper
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Meng fijngesneden rundvlees (120 g per persoon) met een scheut Griekse olijfolie en wat fijngehakte ui.
     
  2. Kruid met peper en zout.
     
  3. Dresseer op het bord in een metalen ring.
     
  4. Werk af met micro-groentjes.

Ingrediënten

Voeg Américain natuur toe aan favorieten
Américain natuur
Américain natuur 2080/kg € 20,80 / kg
Américain natuur
Voeg Olijfolie Ladopetra 5l toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 5l
Olijfolie Ladopetra 5l 5000 ml 7900/stuk € 15,80 / l
Olijfolie Ladopetra 5l
Voeg Ajuin geel toe aan favorieten
Ajuin geel
Ajuin geel ± 230 gr 320/kg € 3,20 / kg
Ajuin geel
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg CRU fire mix toe aan favorieten
CRU fire mix
CRU fire mix 55 gr 450/stuk € 81,82 / kg
Niet beschikbaar op woensdag en donderdag
CRU fire mix
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg CRU red mix toe aan favorieten
CRU red mix
CRU red mix 55 gr 450/stuk € 81,82 / kg
Niet beschikbaar op woensdag en donderdag
CRU red mix

2. Zalmtartaar met avocado

Ingrediënten per persoon:

  • 120 g zalmtartaar
  • 1/4 de avocado
  • Zure room

Aan de slag:

  1.  Meng zalmtartaar (120 g per persoon) met fijne blokjes avocado (1/4e per persoon).
     
  2.  Dresseer op het bord in een metalen ring.
     
  3.  Werk af met zure room.

Ingrediënten

Voeg Tartaar van zalm toe aan favorieten
Tartaar van zalm
Tartaar van zalm 7500/kg € 75,00 / kg
Tartaar van zalm
Voeg Avocado toe aan favorieten
Avocado
Avocado 250 gr 320/stuk € 12,80 / kg
Avocado
Voeg Zure room toe aan favorieten
Zure room
Zure room ± 120 gr 1850/kg € 18,50 / kg
Zure room

3. Tartaar van rode biet, appel en geitenkaas

Ingrediënten:

  • (Ovengebakken) rode biet
  • Appel
  • Hazelnoten
  • Geitenkaas Aurélie
  • Peper
  • Fleur de sel
  • Verse tijm
  • Balsabamo azijn

Aan de slag: 

  1.  Kook (ovengebakken) rode biet beetgaar en snij zeer fijn.
     
  2.  Schil een appel en snij zeer fijn.
     
  3.  Hak een handje hazelnoten grof.
     
  4.  Meng de fijngesneden rode biet, appel en hazelnoten met stukjes geitenkaas Aurélie.
     
  5.  Kruid met peper, zout en verse tijm.
     
  6.  Dresseer op het bord in een metalen ring en werk af met balsabamo.

Ingrediënten

Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Aurélie Karditsel toe aan favorieten
Aurélie Karditsel
Aurélie Karditsel ± 350 gr 5120/kg € 51,20 / kg
Aurélie Karditsel
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Tijm grote kluit toe aan favorieten
Tijm grote kluit
Tijm grote kluit 320/stuk
Tijm grote kluit
Voeg Balsabamo azijn toe aan favorieten
Balsabamo azijn
Balsabamo azijn 250 ml 1990/stuk € 79,60 / l
Balsabamo azijn