Recept: eiersalade.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 10 stuks Heidi’s hoeve eitjes
  • 1 fijngesnipperde sjalot
  • Fijngehakte groene kruiden
  • 3 eetlepels CRU-mayonaise
  • Peper en zout

Aan de slag: 

  1. Kook de eitjes 9 à 10 minuten in water met een scheutje azijn.
     
  2. Koel na het koken de eitjes af onder koud stromend water.
     
  3. Pel de eitjes en prak ze fijn met een vork. Meng ze met de mayonaise, groene kruiden, sjalot, peper en zout.
     

Tips:

  • De eiersalade is overheerlijk op een stukje CRU-brood of baguette.
  • Je kan nog een extraatje toevoegen aan je broodje met een sneetje gerookte zalm en wat microgroenten.

Ingrediënten

Voeg Hoeve-eieren Medium 12 stuks toe aan favorieten
Hoeve-eieren Medium 12 stuks
Hoeve-eieren Medium 12 stuks 620/stuk
Hoeve-eieren Medium 12 stuks
Voeg Sjalot toe aan favorieten
Sjalot
Sjalot ± 20 gr 560/kg € 5,60 / kg
Sjalot
Voeg Mayonaise 360g toe aan favorieten
Mayonaise 360g
Mayonaise 360g 360 gr 490/stuk € 13,61 / kg
Mayonaise 360g
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Baguette T55 toe aan favorieten
Baguette T55
Baguette T55 350 gr 220/stuk € 6,29 / kg
Baguette T55
Voeg Tarwe CRU toe aan favorieten
Tarwe CRU
Tarwe CRU 700 gr 460/stuk € 6,57 / kg
Tarwe CRU
Voeg Gerookte Schotse zalm toe aan favorieten
Gerookte Schotse zalm
Gerookte Schotse zalm ± 50 gr 8900/kg € 89,00 / kg
Gerookte Schotse zalm
Voeg CRU fire mix toe aan favorieten
CRU fire mix
CRU fire mix 55 gr 450/stuk € 81,82 / kg
Niet beschikbaar op woensdag en donderdag
CRU fire mix
Voeg CRU red mix toe aan favorieten
CRU red mix
CRU red mix 55 gr 450/stuk € 81,82 / kg
Niet beschikbaar op woensdag en donderdag
CRU red mix