Recept: pappardelle met venkelworst.

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 500 g pappardelle van Marco Giacosa
  •  1, 5 bokaal pomodori passati van Paolo Petrilli
  •  4 rauwe venkelworsten
  •  Ladopetra-olijfolie
  •  3 verse lookteentjes
  •  Peper en zout

Aan de slag: 

  1.  Kook de pappardelle al dente.
     
  2.  Snij de venkelworsten in dikke sneetjes van ongeveer 1,5 cm en bak aan in wat Ladopetra-olijfolie.
     
  3.  Snij de lookteentjes fijn en voeg toe aan de pan met de venkelworst.
     
  4.  Voeg de passati toe, laat opwarmen en kruid naar smaak met peper en zout.
     
  5.  Meng de pasta onder de tomatensaus.
     

Wijntip:
La canaglia Fontefico

Ingrediënten

Voeg Pappardelle - Marco Giacosa - 250g toe aan favorieten
Pappardelle - Marco Giacosa - 250g
Pappardelle - Marco Giacosa - 250g 250 gr 600/stuk € 24,00 / kg
Pappardelle - Marco Giacosa - 250g
Voeg Pomodori passati 700 g toe aan favorieten
Pomodori passati 700 g
Pomodori passati 700 g 700 gr 900/stuk € 12,86 / kg
Pomodori passati 700 g
Voeg Venkelworst varken toe aan favorieten
Venkelworst varken
Venkelworst varken ± 150 gr 1860/kg € 18,60 / kg
Venkelworst varken
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Roze knoflook uit Lautrec toe aan favorieten
Roze knoflook uit Lautrec
Roze knoflook uit Lautrec ± 50 gr 2250/kg € 22,50 / kg
Roze knoflook uit Lautrec
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Witte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Witte peper Ilanga 65g
Witte peper Ilanga 65g 65 gr 850/stuk € 13,08 / 100gr
Witte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland