Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Mayonaise, tartaarsaus, cocktailsaus…
Koude sausjes zijn niet weg te denken in onze Belgische keuken.
Bij CRU gaan we voor zo puur mogelijke sausjes, huisbereid en met natuurlijke ingrediënten…
De saus bij uitstek bij frietjes.
In CRU is daarom ook altijd verse mayonaise aanwezig.
In onze keuken maken we de mayonaise volledig zelf, op ambachtelijke wijze.
We maken gebruik van eieren, CRU-mosterd, een beetje natuurazijn, zwarte peper, zout en koolzaadolie.
Er komen dus geen bewaarmiddelen of smaakversterkers aan te pas.
En dat proef je!
Mayonaise dient als basissaus voor tal van andere sauzen zoals tartaarsaus.
Aan de CRU-mayonaise voegen we dragon, peterselie, kervel, kappertjes , Worchestershiresaus, gehakte augurkjes en citroensap toe. Lekker bij een stukje verse gebakken vis en wat frietjes…
Ook voor de cocktailsaus starten we van onze mayonaise.
Daar voegen we nog zelfgemaakte ketchup aan toen, een scheutje cognac en citroensap, cayennepeper en zout.
Lekker bij vlees en ook bij vis en zeevruchten.
Combineer bijvoorbeeld met onze ventresca van Jean De Luz, verse perzik en Italiaans pane carasau.