Terrine eendelever bereid
Bereidingswijze

Half uur voor serveren uit de koelkast halen.

Bewaren bij:

4°C

Terrine eendelever bereid

  • Art. Nr.: 1134
  • € 117,00 /kg
± 110 gr

Bereide eendenlever, licht gekruid.

Bereide foie gras van eend
Minimum aan kruiden toegevoegd.
Reken 50 g per persoon als voorgerecht.
Heerlijk met uienkonfijt, veenbessensaus, brioche, vijgen-tijm confituur.
Niet om te bakken.

Ingrediënten

Ingrediënten: eendenlever (98%), peper, zout, suiker, conserveermiddel: E250 (sulfiet)

Allergenen

sulfieten

Voedingswaarden per 100gr/ml

  • Energie 2192 kJ
    (532 kcal)
  • Totaal vetten 54.0 g
  • Verzadigde vetten 21.0 g
  • Totaal koolhydraten 2.9 g
  • Suikers 2.4 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 8.5 g
  • Zout 1.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

Bereidingswijze

Half uur voor serveren uit de koelkast halen.

Bewaren bij:

4°C