Alex

Alex

  • Art. Nr.: 113
  • 4300 /kg

Gemaakt door kaasmaker Hofkäserei Krause uit Allgäu, Duitsland.

Een half-harde bergkaas gemaakt van rauwe koemelk van de Brown Swiss koeien.
Min. 9 maand gerijpt.
Een fruitige volle smaak met tonen van boter en kruiden.
Gemaakt met dierlijk stremsel en gewassen met vlierbloesem.
De korst wordt bedekt met een mix van as en vlierbloesemsiroop.

  • Herkomst Duitsland
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Vette kaas

Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

Per 100gr/ml

  • Energie 1601 kJ
    (383 kcal)
  • Totaal vetten 32.0 g
  • Verzadigde vetten 20.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0.5 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 25.5 g
  • Zout 1.8 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: Rauwe koemelk, stremsel, fermenten, zout

  • Energie 1601 kJ
    (383 kcal)
  • Totaal vetten 32.0 g
  • Verzadigde vetten 20.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.5 g
  • Suikers 0.5 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 25.5 g
  • Zout 1.8 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
Bewaren bij:

7°C