Vol-au-vent 600g

Vol-au-vent 600g

  • Art. Nr.: 919
  • 1290 /stuk
  • € 21,50 / kg
600 gr

Handgeplukte hoevekip in bouillon,
balletjes, champignons.

Vlees van de hoevekip dat op lage temperatuur gegaard is in kippenbouillon.
Met balletjes van CRU-gehakt en (kastanje)champignons.
Afgewerkt met een scheutje room.
Lekker met vidée ‘s, verse frieten, puree.
1 stuk is voor 2 personen.

Ingrediënten: kip (59%), champignons, gehakballetjes (13%) (varken 59%, rund 15%, ui, zonnebloemolie, brood (tarwebloem, water, desem (tarwebloem, water), tarwekiemen, volkoren tarwebloem, zeezout Guerande), zout, ei, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle gesteriliseerde melk, specerijen), room, melk, roux (tarwebloem, palmolie), zout, peper, kippenbouillon (water, beenderen, ui, wortel, selder, prei, kruiden; specerijen, look, zout)

Per 100gr/ml

  • Energie 577 kJ
    (138 kcal)
  • Totaal vetten 7.0 g
  • Verzadigde vetten 4.0 g
  • Totaal koolhydraten 2.9 g
  • Suikers 0.3 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 15.4 g
  • Zout 0.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren

Bereidingswijze

Microgolf:

Prik gaatjes in folie. 4 à 5 min. 700-750 W.

Fornuis:

Warm roerend op in steelpan op laag vuur.

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: kip (59%), champignons, gehakballetjes (13%) (varken 59%, rund 15%, ui, zonnebloemolie, brood (tarwebloem, water, desem (tarwebloem, water), tarwekiemen, volkoren tarwebloem, zeezout Guerande), zout, ei, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, volle gesteriliseerde melk, specerijen), room, melk, roux (tarwebloem, palmolie), zout, peper, kippenbouillon (water, beenderen, ui, wortel, selder, prei, kruiden; specerijen, look, zout)

  • Energie 577 kJ
    (138 kcal)
  • Totaal vetten 7.0 g
  • Verzadigde vetten 4.0 g
  • Totaal koolhydraten 2.9 g
  • Suikers 0.3 g
  • Vezels 0.5 g
  • Eiwitten 15.4 g
  • Zout 0.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (tarwe)
selderij
eieren
Bereidingswijze

Microgolf:

Prik gaatjes in folie. 4 à 5 min. 700-750 W.

Fornuis:

Warm roerend op in steelpan op laag vuur.

Bewaren bij:

7°C