Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Tomaten gekweekt door Marco Ferrari van La Baita.
Afkomstig uit het dorpje La Baita, Ligurië, 100km van de Franse grens.
De tomaten zijn zongedroogd gedurende 36 uur en zijn opgelegd op zonnebloemolie en witte azijn.
Heerlijk in pasta's, om bruschetta te maken,
in salades, in combinatie met ovengebakken zalm, in quiches, bij de apero.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: 60% tomaten, zonnebloemolie, wijnazijn, zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Sulfiet
Ingrediënten: 60% tomaten, zonnebloemolie, wijnazijn, zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.