Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Korte pastavorm van harde tarwe.
Gemaakt van autochtone graansoorten van eigen teelt.
Afkomstig uit de hiel van Italië, Puglia.
De pasta van Paolo Petrilli gaat door bronzen malles en wordt traag gedroogd.
Ideaal met een klassieke tomatensaus.
Lekker in zowel koude als warme bereidingen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrdiënten: durum TARWE, water
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C
Ingrdiënten: durum TARWE, water
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C